შაბათი , იანვარი 20 2018

იმერული მჭადი

იმერული მჭადიPrep time: 5 minsCook time: 30 minsTotal time: 35 minsიმერული მჭადი

4.78
18
    Ingredients

  • 400 გრამი სიმინდის ფქვილი
  • გემოვნებით მარილი
    Directions

  1. სიმინდის ფქვილი გავცრათ საცერში.
  2. მოვათავსოთ თასში დაუმატოთ მარილი და წყალი.
  3. მოვზილოთ ცომი.
  4. დავდგათ ტაფა ცეცხლზე და კარგად გავაცხელოთ.
  5. გავაკეთოთ ცომისგან მრგვალი ბრტყელი ფორმა, დავაკრათ ტაფაზე და მჭადის გვერდები ბოლომდე მივიყვანოთ ტაფის გვერდებამდე ხელის დაჭერით.
  6. მჭადი შუაში ჩავჩხვლიტოთ თითით.
  7. დაუწიოთ ცეცხლს და დავაფაროთ თავსახური ტაფას 15 წუთით.
  8. 15 წუთის შემდეგ მოვხადოთ თავსახური ტაფას, დაველოდოთ თავის მოშრობას და შევანჯღრიოთ, თუ მჭადის გვერდები მოძვრება ტაფას თავისუფლად შეგვიძლია ამოვაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც 15 წუთის განმავლობაში.
  9. მჭადი გადმოვიღოთ ლანგარზე და მივირთვათ ცხლად.

Yield1 ცალი

Serving size: 5
Calories per serving: 60
Fat per serving: ?

მსგავსი სიახლე

სპაგეტი სოკოს სოუსით

სპაგეტი სოკოს სოუსით

ავადუღოთ ქვაბშში წყალი და დაუმატოთ 1 სუფრის კოვზი მარილი. ადუღებულ წყალში ჩავყაროთ სპაგეტი და ვხარშოთ მომზადებამდე. ხშირათ ამოურიოთ რომ სპაგეტი არ მიიკრას ქვაბზე. მოხარშული სპაგეტი გადმოვიღოთ საწურზე და გადავავლოთ ცივი წყალი. კამა დავჭრათ წვრილად. ნიორი გადავატაროთ

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE