ორშაბათი , იანვარი 22 2018
Home >> კულინარია >> პასტა და ბურღულეული

პასტა და ბურღულეული

სპაგეტი სოსისით

სპაგეტი სოსისით

250 გრამი სპაგეტი 5 ცალი სოსისი 2 ცალი ხახვი 1 ცალი ბულგარული წიწაკა 150 გრამი კონსერვირებული ბარდა 50 მილილიტრი მცენარეული ზეთი 2 სუფრის კოვზი სოიოს ზეთი გემოვნებით შავი პილპილი გემოვნებით მარილი გასაფორმებლად მწვანე ხახვი 250 გრამი სპაგეტი

გაგძელება

ღომი

ღომი

ღერღილი მოვათავსოთ ქვაბში, გავრეცხოთ რამოდენიმეჯერ, დავასხათ 2 ჯერ მეტი წყალი და შემოვდგათ დაბალ ცეცხლზე. ხშირად ამოურიოთ ხის ჩოგნით. მჭადის ფქვილი გავცრათ საცერში და შევაზილოთ ღომს ადუღებიდან 15 წუთის შემდეგ. ვადუღოთ კიდევ 15 წუთი, გადმოვიღოთ ლანგარზე სველი ჩოგნით და მივირთვათ

გაგძელება

სპაგეტი სოკოს სოუსით

სპაგეტი სოკოს სოუსით

ავადუღოთ ქვაბშში წყალი და დაუმატოთ 1 სუფრის კოვზი მარილი. ადუღებულ წყალში ჩავყაროთ სპაგეტი და ვხარშოთ მომზადებამდე. ხშირათ ამოურიოთ რომ სპაგეტი არ მიიკრას ქვაბზე. მოხარშული სპაგეტი გადმოვიღოთ საწურზე და გადავავლოთ ცივი წყალი. კამა დავჭრათ წვრილად. ნიორი გადავატაროთ

გაგძელება

მაკარონის სალათი

მაკარონის სალათი

ავადუღოთ ქვაბშში წყალი და დაუმატოთ 1 სუფრის კოვზი მარილი. ადუღებულ წყალში ჩავყაროთ მაკარონი და ვხარშოთ მომზადებამდე. ხშირათ ამოურიოთ რომ მაკარონი არ მიიკრას ქვაბზე. მოხარშული მაკარონი გადმოვიღოთ საწურზე და გადავავლოთ ცივი წყალი. მწვანე ხახვი, კამა, და ბულგარული

გაგძელება

იმერული მჭადი

იმერული მჭადი

სიმინდის ფქვილი გავცრათ საცერში. მოვათავსოთ თასში დაუმატოთ მარილი და წყალი. მოვზილოთ ცომი. დავდგათ ტაფა ცეცხლზე და კარგად გავაცხელოთ. გავაკეთოთ ცომისგან მრგვალი ბრტყელი ფორმა, დავაკრათ ტაფაზე და მჭადის გვერდები ბოლომდე მივიყვანოთ ტაფის გვერდებამდე ხელის დაჭერით.

გაგძელება

მაკარონი ფარშით по-флоцки

მაკარონი ფარშით по-флоцки

ავადუღოთ ქვაბშში წყალი და დაუმატოთ 1 სუფრის კოვზი მარილი. ადუღებულ წყალში ჩავყაროთ მაკარონი და ვხარშოთ მომზადებამდე. ხშირათ ამოურიოთ რომ მაკარონი არ მიიკრას ქვაბზე. მოხარშული მაკარონი გადმოვიღოთ საწურზე და გადავავლოთ ცივი წყალი. ხორცის ფარში მოვათავსოთ ტაფაზე,

გაგძელება

ბრინჯის ტკბილი ფლავი ატმით

ბრინჯის ტკბილი ფლავი ატმით

ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ საშუალო ზომის კუბიკებად. ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ადუღებულ მარილწყალში და ვხარშოთ მომზადებამდე. მოხარშული ბრინჯი გადმოვიღოთ საწურზე, გადავავლოთ ცივი წყალი და გავაჩეროთ 15 წუთი. ავიღოთ ქვაბი ჩავასხათ 100 მლ მცენარეული ზეთი და ფენაფენა ჩავყაროთ ბრინჯი, ქიშმიში, ატამი.

გაგძელება

ბრინჯის ფლავი ქათმის ფილეთი

ბრინჯის ფლავი ქათმის ფილეთი

ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ადუღებულ მარილწყალში და ვხარშოთ მომზადებამდე. მოხარშული ბრინჯი გადმოვიღოთ საწურზე და გადავავლოთ ცივი წყალი. ქათმის ფილე მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი, შევდგათ საშუალო ცეცხლზე და ვხარშოთ მომზადებამდე. მოხარშული ქათმის ფილე დავჭრათ

გაგძელება

მაკარონის სალათა სოკოთი

მაკარონის სალათა სოკოთი

ქამა სოკო გავჭრათ შუაზე. მწვანე ხახვი, ბულგარული წიწაკა და ოხრახუში დავჭრათ წვრილად. ქვაბით დავადგათ წყალი, რომ ადუღდება ჩავყაროთ 1 სუფრის კოვზი მარილი და მაკარონი. ვადუღოთ მაკარონი მოხარშვამდე. გადმოვიტანოთ მაკარონი საწურზე და მოვასხათ მცენარეული ზეთი რომ არ მიეკრას ერთმანეთს. გახურებულ ტაფაზე დავასხათ

გაგძელება
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE