შაბათი , იანვარი 20 2018
Home >> კულინარია >> ბოსტნეული >> პამიდვრის მარინადი

პამიდვრის მარინადი

პამიდვრის მარინადიPrep time: 5 minsCook time: 10 minsTotal time: 15 minsპამიდვრის მარინადი

4.89
18
    Ingredients

  • 1 კილოგრამი პამიდორი
  • 10 კბილი ნიორი
  • 2 ცალი წითელი წიწაკა (ტკბილი)
  • 3 ცალი დაფნის ფოთოლი
  • 20 გრამი ნიახური
  • 20 გრამი კამა
  • 20 გრამი ოხრახუში
  • 10 ცალი შავი პილპილის მარცვლები
  • 2 სუფრის კოვზი მარილი
  • 1 ჩაის კოვზი შაქარი
  • 3 სუფრის კოვზი ძმარი
    Directions

  1. გადარჩეული,გარეცხილი, მაგარი პამიდორი ჩავჩხვლიტოთ ჩხირით რამოდენიმეჯერ სხვადასხვა მხრიდან.
  2. მინის ქილაში ძირში ჩავაწყოთ ფენებად : პამიდორი, ნიორი, ნიახური, ოხრახუში, შავი წიწაკის მარცვალი, დაფნის ფოთოლი, წიწაკა და კამა
  3. გავიმეოროთ თანმიმდევრობა სანამ არ აივსება ქილა.
  4. 1 ლიტრი წყალი ჩავასხათ ქვაბში დაუმატოთ 2 სუფრის კოვზი მარილი, 1 ჩაის კოვზი შაქარი, 3 სუფრის კოვზი ძმარი და ავადუღოთ.
  5. მოდუღებული მარილწყალი ცხელცხელი ჩავასხათ ქილაში, ავავსოთ ბოლომდე და მოვხუფოთ თუნუქის სახურავით.
  6. თუნუქის სახურავი უნდა გავაჩეროთ ადუებულ წყალში მოხუფვამდე.
  7. პამიდვრის მარინადი შევინახოთ მშრალ და გრილ მზისგან მოშორებულ საცავში.

Yieldერთი 2 ლიტრიანი ბანკა

Serving size: 4
Calories per serving: 50
Fat per serving: ?

მსგავსი სიახლე

მწვანე სალათა

მწვანე სალათა

მწვანე სალათის ფურცლები გავრეცხოთ და დავჭრათ მწხვილ ფურცლებად. მწვანე ხახვი გავრეცხოთ და დავჭრათ მსხვილად. ქინძი გავრეცხოთ და დავჭრათ მსხვილად. კიტრი გავრეცხოთ, გავთალოთ და დავჭრათ თხელ გრძელ ნაჭრებად. პომიდორი გავრეცხოთ და გავჭრათ შუაზე. ავიღოთ სასალათე

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE