ორშაბათი , იანვარი 22 2018
Home >> კულინარია >> ზღვის პროდუქტები >> შემწვარი ორაგული

შემწვარი ორაგული

შემწვარი ორაგულიPrep time: 15 minsCook time: 25 minsTotal time: 40 minsშემწვარი ორაგულიSummaryუგემრიელესი შემწვარი ორაგული.

4.89
18
    Ingredients

  • 800 გრამი ორაგული
  • 200 მილილიტრი მცენარეული ზეთი
  • 200 გრამი ხორბლის ფქვილი
  • გემოვნებით მარილი
    Directions

  1. ორაგული გავასუფთავოთ გავრეცხოთ და დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრებათ.
  2. დავაყაროთ მარილი ორივე მხრიდან და გავაჩეროთ 4-5 წუთი.
  3. თითოეული ნაჭერი კარგად ამოვავლოთ პურის ფქვილში.
  4. გავაცხელოთ ტაფა დავასხათ მცენარეული ზეთი.
  5. დავალაგოთ ფქვილში ამოვლებული ნაჭრები გახურებულ ტაფაზე და შევწვათ ორივე მხრიდან.
  6. შეწვის დროს ტაფას სახურავი არ დავახუროთ.
  7. შემწვარი ორაგული გადმოვიღოთ ლანგარზე, დაველოდოთ გაგრილებას და შემდეგ მივიტანოთ სუფრასთან.

Yield6 ნაჭერი

Serving size: 3
Calories per serving: 200
Fat per serving: 20

მსგავსი სიახლე

შემწვარი სკუმბრია კარტოფილით

შემწვარი სკუმბრია კარტოფილით

სკუმბრია გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 5 წუთი. ტაფაზე დავასხათ მცენარეული ზეთი და შემოვდგათ საშუალო ცეცხლზე. სკუმბრიის ნაჭრები ამოვსვაროთ პურის ფქვილში ყველა მხრიდან. გახურებულ ტაფაზე დავალაგოთ სკუმბრიის ნაჭრები და შევწვათ ყველა მხრიდან ისე რომ, ტაფას

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE