ხუთშაბათი , თებერვალი 11 2016
Home >> ატმის ჯემი >> ატმის ჯემი

მსგავსი სიახლე

გარგრის მურაბა

გარგრის მურაბა

მომინანქრებულ ქვაბში ჩავასხათ 1 ჩაის ჭიქა წყალი შემოვდგათ დაბალ ცეცხლზე და ნელნელა დაუმატოთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი. გადარჩეული საშუალო სიმწიფის გარგარი გავრეცხოთ, ფრთხილად გამოვაცალოთ კურკა და ჩავყაროთ ცხელ სიროფში. მაშინვე გამოვრთოთ ცეცხლი და გავაჩეროთ, სანამ არ გაცივდება. გაცივების შემდეგ დავდგათ ისევ

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE