რეცეპტი 116-ე 147-დან
ჩაშუშული ქათმის ღვიძლიჩაშუშული ქათმის ღვიძლი
4.87 23
    ინგრედიენტები
  • 500 გრამი ქათმის ღვიძლი
  • 1 ცალი ბულგარული წიწაკა
  • 2 ცალი ხახვი
  • 10 გრამი ოხრახუში
  • 10 გრამი ქინძი
  • 10 გრამი კამა
  • 3 კბილი ნიორი
  • 100 მილილიტრი მცენარეული ზეთი
  • გემოვნებით მწარე წიწაკა
  • გემოვნებით მარილი
    მომზადება
  1. ღვიძლი გავრეცხოთ და დავჭრათ საშუალო კუბიკებად.
  2. კამა, ქინძი, ოხრახუში და ნიორი დავჭრათ წვრილად.
  3. ხახვი და ბულგარული წიწაკა დავჭრათ გრძლად.
  4. ტაფაზე დავყაროთ დაჭრილი ღვიძლი, დავასხათ 1 ჩაის ჭიქა წყალი და შევდგათ საშუალო ცეცხლზე.
  5. ვადუღოთ 3-4 წუთი და გადაუწუროთ წყალი.
  6. დაუმატოთ მცენარეული ზეთი და ჩავშუშოთ 6-7 წუთის განმავლობაში.
  7. დაუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ბულგარული წიწაკა, ქინძი, კამა, ოხრახუში, მარილი, მწარე წიწაკა, ნიორი და ვშუშოთ კიდევ 5 წუთი.
  8. მომზადებული კერძი გადმოვიღოთ ლანგარზე და მივირთვათ ცხლად.
ინგრედიენტების მომზადების დრო : 10 წუთი.
კერძის მომზადების დრო : 20 წუთი.
დრო მთლიანად : 30 წუთი.
მიღებული კერძის რაოდენობა : 2 თეფში
ულუფის რაოდენობა : 2
კალორიულობა ერთ ულუფაზე : 220
ცხიმიანობა ერთ ულუფაზე : ?
  • ჩაშუშული ქათმის ღვიძლი
  • ჩაშუშული ქათმის ღვიძლი
  • ჩაშუშული ქათმის ღვიძლი
  • ჩაშუშული ქათმის ღვიძლი
  • ჩაშუშული ქათმის ღვიძლი

გაზიარება:

Salata.ge

ყველა რეცეპტი და სიახლე ავტორისგან:  Salata.ge

მსგავსი რეცეპტები

MENU